Fairybell 0800 cm, 1500LED

 
previous page Artikel 5 van 7 next page
Tijdelijke aanbieding [NIEUWTAG]
Wij staan voor u klaar
Kunt u het niet direct vinden? Heeft uw vragen? Neem dan contact met ons service team op! U kunt ons uiteraard ook mailen: webshop@vlaggenhandel.nl, of gebruik maken van het contact formulier.
company review ( 8.3/10 )
Zeer scherp geprijsd
Uit voorraad leverbaar
Professionele montage mogelijk
Maatwerk mogelijk
Ook gebruikte masten
Omschrijving

Op zoek naar wat extra warmte, kleur en sfeer tijdens de koude winterdagen? Zoek dan niet verder en verwonder jouw geliefden! 

Deze LED Kerstboom heeft een hoogte van 8 meter, is uitgerust met 1.500 energiezuinige LED-lampjes en is speciaal ontworpen voor in je vlaggenmast. Dankzij de innovatieve positionering van de lampjes en het indrukwekkende lichteffect, ontstaat er een prachtige kerstboom rondom je vlaggenmast. 

Heb je liever een sprankelend of kleurrijk lichteffect? Kies dan voor de warm witte twinkle variant of de multi colour variant van Fairybell®. Bij de warm witte twinkle uitvoering knippert 10% van de LED-lampjes op subtiele wijze, wat zorgt voor een magische kerstsfeer. Met de multi colour variant van Fairybell® steel je de show en laat je jouw familie kleurrijk genieten van de gezelligste tijd van het jaar!

Voeg wat Fairybell® toe aan deze donkere winterperiode en maak jouw Kerst onvergetelijk!

De voordelen op een rijtje
✔ 8 meter uitvoering geeft een indrukwekkend wow-effect
✔ 1.500 energiezuinige LED-lampjes verkrijgbaar in meerdere lichtuitvoeringen
✔ Eenvoudig en snel zonder gereedschap op te zetten
✔ Weerbestendige 31 Volt transformator en daarmee bestand tegen elk weertype
✔ Inclusief haringen, zodat je de boom veilig vast kunt zetten

Bepaal je eigen details
De 8 meter varianten van Fairybell® zijn verkrijgbaar in de uitvoeringen: warm wit, warm wit met twinkle of multi colour.

[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief


sluiten
Hier komt het formulier