4 delige vlaggenmast met gouden knop en grondkoker

 
previous page Artikel 1 van 4 next page
Tijdelijke aanbieding [NIEUWTAG]
Wij staan voor u klaar
Kunt u het niet direct vinden? Heeft uw vragen? Neem dan contact met ons service team op! U kunt ons uiteraard ook mailen: webshop@vlaggenhandel.nl, of gebruik maken van het contact formulier.
company review ( 8.8/10 )
Zeer scherp geprijsd
Uit voorraad leverbaar
Professionele montage mogelijk
Maatwerk mogelijk
Ook gebruikte masten
Omschrijving

deze vlaggenmast heeft een lengte van 5,7 meter.

deze is uitgerust met een koord buiten om.

de vlaggenmast is ook te gebruiken voor een ferrybell 6 meter.

zowel makkelijk te vervoeren als op te slaan.

 

[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief

06-10-2023
Vraag geplaatst door: Peter Snel
Beste verkoper, Ik zag dat deze mast met grondkoker is, betekent dit dat de buis nog de grond in zal zakken? en Zo ja hoeveel? Is het ook eventueel mogelijk met een overzetbuis (dan zakt de buis toch niet de grond in?). Moeten er verder ook nog een koord en kikker aangezet worden? Als laatste zou ik graag ook de diameter van de buis willen weten. Een heleboel vragen maar ik hoop op een spoedig antwoord. MVG
Reactie van [shopname] :Beste, Bedankt voor uw vragen! Bij deze set alleen een grondkoker. De koker is 35 cm lang en deze lengte gaat dus de mast ook in de grond. De onder buitendiameter van de vlaggenmast is 5 cm. Een overzetbuis offerwijl een overshuifkoker is er helaas niet in deze diameter. Als u handig bent, kunt u hiervoor zelf wat maken. Dan heeft u een buis nodig, die iets dunner is dan de 5 cm en dan op de helft een knopje of pinnetje lassen zodat de mast daarop kan leunen. Let hierbij wel op dat het gedeelte in de mast altijd wat langer is dan in de grond. De knop, kikker en koord wordt er bij geleverd. Het touw en de kikker moet u zelf nog monteren. Hopelijk heb ik zo uw vragen kunnen beantwoorden, voor vragen hoor ik dit nog graag! Vlaggende groet, Doris

sluiten
Hier komt het formulier