De vlaggenwissel

 
previous page Artikel 1 van 3 next page
Tijdelijke aanbieding [NIEUWTAG]
Wij staan voor u klaar
Kunt u het niet direct vinden? Heeft uw vragen? Neem dan contact met ons service team op! U kunt ons uiteraard ook mailen: webshop@vlaggenhandel.nl, of gebruik maken van het contact formulier.
company review ( 8.5/10 )
Zeer scherp geprijsd
Uit voorraad leverbaar
Professionele montage mogelijk
Maatwerk mogelijk
Ook gebruikte masten
Omschrijving

De Vlaggenwissel

Heb je geen zin en/of tijd om jouw vlag/banier/wimpel te vervangen. Of wil je niet tijdens de kou naar buiten, maar gewoon lekker warm binnen zitten? En tijdens het lekkere weer wil je genieten van het weer? Of komt er een gast en je hebt weinig tijd? Of zijn er andere omstandigheden waardoor je geen tijd hebt? Maar je kan ook helemaal ontzien worden?

Laat dan door ons de vlaggenwissel doen. Wij zorgen ervoor dat alles weer mooi in top hangt! En het grote voordeel is ook, dat wij ook direct zien of alles nog goed werkzaam is. Mocht er iets vervangen moeten worden, zullen wij dit dan ook direct aan je melden.

Levertijd

In de meeste gevallen kunnen wij de vlaggenwissel binnen 3 volledige werkweken realiseren. Mocht dit aders zijn, dan zullen wij contact met jouw opnemen!

Contact

Zodra wij weten, wanneer we bij jouw langs kunnen komen om de vlaggenwissel te verzorgen. Zullen wij direct contact met jouw opnemen per mail, telefonisch of per Whatsapp contact met jouw opnemen. Dus houdt je mail en (mobiele) telefoon in de gaten. Ook is het mogelijk dat wij direct contact met jouw opnemen voor een afsrpaak die dag te maken. Of juist de voglende werkdag, dus houdt hier rekening mee. 

Voorwaardes

De vlaggenmast(en) moeten op de grond staan! Wij hebben niet de middelen bij om het dak op te gaan. Of juist de wissel uit te voeren, terwijl de mast is bevestigd met een muurbeugel.

De vlaggen/banieren/wimpels moet bij jouw of bij ons op depot aanwezig zijn. En dat we tijdens onze openingstijden bij jouw terecht kunnen. Mochten we sneller dan verwacht de wissel kunnen regelen kunnen we gemakkelijk en snel inspringen.

Mochten wij de mast(en) niet gemakkelijk naar beneden kunnen halen, door omstandigheden dan dat we normaal gewend zijn. En zijn we gemiddeld langer bezig dan 10 minuten per mast, zullen wij dit berekenen doormiddel van nacaliulatie! Mochte wij langer bezig zijn dan verwacht, zullen wij dit aan jouw laten weten. En dan zullen we ook een uitleg geven, waarom we langer bezig zijn geweest. De afspraken die gemaakt zijn moeten minimaal 48 uur van te voeren afgezegt worden. Wordt de afspraak binnen 48 uur afgezegt worden of wij zijn aanwezig en er kan niks gedaan worden. Dan moet je de vlaggenwissel opnieuw boeken via onze webshop. 

[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief


sluiten
Hier komt het formulier