Onderhoudsplan: De APK

 
previous page Artikel 3 van 3 next page
Tijdelijke aanbieding [NIEUWTAG]
Wij staan voor u klaar
Kunt u het niet direct vinden? Heeft uw vragen? Neem dan contact met ons service team op! U kunt ons uiteraard ook mailen: webshop@vlaggenhandel.nl, of gebruik maken van het contact formulier.
company review ( 8.6/10 )
Zeer scherp geprijsd
Uit voorraad leverbaar
Professionele montage mogelijk
Maatwerk mogelijk
Ook gebruikte masten
Omschrijving

Onderhoudsplan: De APK

Wil je dat de vlaggenmast(en) eventjes goed nagelopen gecontroleerd worden en daarbij ook direct de vlag(gen) en/0f banier(en) vervangen worden. Dan is APK, iets voor jouw!

Bij dit onderhoudsplan verrichten wij de volgende werkzaamheden: het schoonmaken van de mast(en), controleren wij alle onderdelen of deze nog goed zijn. Zijn er onderdelen die aan vervanging toe zijn, dan zullen wij dit in overleg met ons contactpersoon op locatie overleg. Ook in onze servicewagen(s) hebben wij diverse onderdelen mee. Waardoor wij vaak direct onderdelen kunnen vervangen en/of repareren. Mochten wij bepaalde onderdelen niet mee hebben, zullen wij zo spoedig mogelijk een nieuwe afspraak inplannen. Wel komt er dan manuren en voorrijkosten aan te pas.

De gebruikte onderdelen, zullen wij netjes noteren op de opdrachtenbon en vragen hiervoor ook jouw handtekening. Mochten we langer bezig zijn verwacht, zullen wij dit aan jouw laten weten. En dan zullen wij jouw ook een uitleg geven, hoezo we langer bezig zijn geweest. Dit zullen we dan berekenen doormiddel van nacalculatie.

Levertijd

In de meeste gevallen kunnen wij de APK binnen 3 volledige werkweken realiseren. Mocht dit anders zijn, dan zullen wij contact met jouw opnemen!

Contact

Zodra wij weten, wanneer we bij jouw langs kunnen komen om de vlaggenmast te controlen. Zullen wij direct contact met jouw opnemen per mail, telefonisch of per Whatsapp contact met jouw opnemen. Dus houdt je mail en (mobiele) telefoon in de gaten. Ook is het mogelijk dat wij direct contact met jouw opnemen voor een afsrpaak die dag te maken. Of juist de voglende werkdag, dus houdt hier rekening mee. 

Voorwaardes

De vlaggenmast(en) moeten op de grond staan! Wij hebben niet de middelen bij om het dak op te gaan. Of juist decontrole uit te voeren, terwijl de mast is bevestigd met een muurbeugel.

Ook kunnen wij de vlaggen/banieren/wimpels direct bij jouw mast inhangen. Daarvoor geldt dan wel hetvolgende: De vlaggen/banieren/wimpels moet bij jouw of bij ons op depot aanwezig zijn. En dat we tijdens onze openingstijden bij jouw terecht kunnen. Mochten we sneller dan verwacht de wissel kunnen regelen kunnen we gemakkelijk en snel inspringen.

Mochten wij de mast(en) niet gemakkelijk naar beneden kunnen halen, door omstandigheden dan dat we normaal gewend zijn. En zijn we gemiddeld langer bezig dan 10 minuten per mast, zullen wij dit berekenen doormiddel van nacaliulatie! Mochte wij langer bezig zijn dan verwacht, zullen wij dit aan jouw laten weten. En dan zullen we ook een uitleg geven, waarom we langer bezig zijn geweest. De afspraken die gemaakt zijn moeten minimaal 48 uur van te voeren afgezegt worden. Wordt de afspraak binnen 48 uur afgezegt worden of wij zijn aanwezig en er kan niks gedaan worden. Dan moet je de vlaggenwissel opnieuw boeken via onze webshop. 

[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief


sluiten
Hier komt het formulier