vlag Zuid-Afrika

 
previous page Artikel 263 van 266 next page
Tijdelijke aanbieding [NIEUWTAG]
Wij staan voor u klaar
Kunt u het niet direct vinden? Heeft uw vragen? Neem dan contact met ons service team op! U kunt ons uiteraard ook mailen: webshop@vlaggenhandel.nl, of gebruik maken van het contact formulier.
company review ( 8.6/10 )
Zeer scherp geprijsd
Uit voorraad leverbaar
Professionele montage mogelijk
Maatwerk mogelijk
Ook gebruikte masten
Omschrijving

Zuid Afrikaanse vlag kopen? Bestel de vlag Zuid-Afrika snel en voordelig!

U kunt bij de Vlaggenhandel de officiële Zuid Afrikaanse vlag in diverse formaten bestellen, scherp geprijsd en snel geleverd. Naast de Zuid Afrikaanse vlag kunt u bij ons alle internationale vlaggen bestellen die gevoerd worden in Afrika.

Deze vlag Zuid-Afrika is bedrukt op dikke top kwaliteit van 165 gram polyester vlaggendoek, en is wind doorlatend. Hierdoor is de Zuid Afrikaanse vlag geschikt voor zowel binnen- als buiten gebruik. De levensduur van de vlag wordt bepaald door weersomstandigheden zoals wind en UV-licht. De Zuid Afrikaanse is wasbaar op 40 graden. Het vlaggendoek zelf is niet brandwerend.

[descextra]
Wanneer vlaggen wij
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief

29-06-2023
Vraag geplaatst door:
Wordt deze vlag geleverd met koord en lusje voor bevestiging aan een vlaggenstok
Reactie van [shopname] :Hi bedankt voor uw vraag. Alle vlaggen van 100x150 cm en kleiner worden geleverd met een lusje en koord. Dus ook de vlag van 70x100 cm. Hopelijk heb ik uw vraag zo voldoende beantwoord.

sluiten
Hier komt het formulier