0 resultaten

Reclame drukwerk

Uw logo bedrukt op een vlag, wapperend in de wind. De vlag is de eerste blikvanger als uw klant zie als hij langs komt. Algemene vlaggenhandel verzorgt al uw reclame drukwerk op vlaggen. Van banieren tot beachvlags, van kleine promotie vlaggetjes tot gevel vlaggen. Van enkele stuks tot een doorlopende periodieke vervanging.

Vraag nu een scherpe offerte aan voor uw reclame vlaggen.

Er staan natuurlijk erg veel soorten doek materialen. Hieronder nemen we je mee in de populairste doek soorten. Ben je opzoek naar een ander doeksoort? Vraag dan een offerte aan, bij een van onze collega's.

Glanspolyester

115 gram per m2 & 130 gram per m2

Dit is een standaard vlaggendoek en tevens ook het meest verkocht. Het heeft een lichtgewicht en een mooie uitstraling. Het doek heeft wel een lichte glans over zich heen. Deze stof wordt wel omgezoomd!

PET-fles polyester

115 gram per m2

PET-fles  ateriaal is volledig gemaakt van gerecyclede PET-flessen. We raden aan om het materiaal digitaal te drukken voor een volledige groene productie. Qua uiterlijk is het bijna niet te onderscheiden van glanspolyester. Tevens heeft het ook dezelfde levensduur. Deze stof wordt wel omgezoomd!

Meshpolyester

120 gram per m2 & 130 gram per m2

Dit is een groffe doek en dus erg geschikt voor winderige omgevingen. Maar dit heeft wel nadelen. De perforaties zijn groer wat resulteert in een iets mattere uitstraling en daarnaast is de perforatie zichtbaar van dichtbij. Deze stof wordt niet omgezoomd!

Spunpolyester

160 gram per m2

 Dit is eigenlijk wel ons sterkste vlaggendoek en ontworpen voor gebruikt in sterk winderige omgevingen, zoals op zee en aan de kust. Het doek erg dik, dat het alleen gezeefdrukte kan worden om een goede doordruk te behalen. Ook dit doek heeft een wat mattere uitstraling. Deze stof wordt wel omgezoomd!

Diamond 'LongLife polyester'

120 gram per m2 & 160 gram per m2

Deze vlaggendoek is een combincatie van glanspolyester en meshpolyester. Dit doek is iets zwaarder dan de standaard vlaggendoek. En is hierdoor fijner geperforeerd dan het meshpolyester doek. Het in ontwikkeld om langer mee te gaan op winderige plekken zonder te opzichtige perforatie te hebben. Deze stof wordt niet omgezoomd!

Displaypolyester

230 gram per m2

Dit doek soort wordt gebruitk bij beursproducten en textielframes. Transparantie is hierbiij nauwlijks. Decotex jeeft een minimale doordruk en is is zeer geschikt voor een hoge resolutie full colour bedrukking.

VOLLEDIGE TEKST

Aanvraag reclame vlaggen

Vraag nu een prijsopgaaf voor het laten bedrukken van reclame vlaggenWij staan voor u klaar
Kunt u het niet direct vinden? Heeft uw vragen? Neem dan contact met ons service team op! U kunt ons uiteraard ook mailen: webshop@vlaggenhandel.nl, of gebruik maken van het contact formulier.
( 8.5/10 )
Zeer scherp geprijsd
Uit voorraad leverbaar
Professionele montage mogelijk
Maatwerk mogelijk
Ook gebruikte masten