Vlag Oud Rusland 45x70 cm, uitverkoop

 
previous page Artikel 12 van 16 next page
Tijdelijke aanbieding [NIEUWTAG]
Wij staan voor u klaar
Kunt u het niet direct vinden? Heeft uw vragen? Neem dan contact met ons service team op! U kunt ons uiteraard ook mailen: webshop@vlaggenhandel.nl, of gebruik maken van het contact formulier.
company review ( 8.6/10 )
Zeer scherp geprijsd
Uit voorraad leverbaar
Professionele montage mogelijk
Maatwerk mogelijk
Ook gebruikte masten
Omschrijving

Oud Russische vlag kopen? Bestel de vlag Oud Rusland snel en voordelig!

U kunt bij de Vlaggenhandel de officiële oud Russische vlag in het formaat 45x70 cm, scherp geprijsd en snel geleverd. Naast de Russische vlag kunt u bij ons alle internationale vlaggen bestellen die gevoerd worden in Europa.

Deze vlag Rusland is bedrukt op dikke top kwaliteit van 115 gram polyester vlaggendoek, en is wind doorlatend. Hierdoor is de Russische vlag geschikt voor zowel binnen- als buiten gebruik. De levensduur van de vlag wordt bepaald door weersomstandigheden zoals wind en UV-licht. De Russische is wasbaar op 40 graden. Het vlaggendoek zelf is niet brandwerend.

[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief


sluiten
Hier komt het formulier