0 resultaten

Verhuur vlaggen & masten

Wat is er mooier dan bij de entree van een tijdelijk evenement zoals een feestelijke opening of bijzondere viering zo’n overweldigende rij fiere masten met een bonte verzameling van kleurige, vrolijk wapperende vlaggen. De aandacht is gelijk gevangen en de sfeer gezet. Iedereen weet dat er wat te doen is en dat het de moeite waard zal zijn.

Allerhande vlaggen en banieren kunt u bij ons huren. Ook de masten, van groot tot klein, zijn te huur. Halstandaards, kleine mastjes en autostandaards zijn uit voorraad leverbaar.

Gaat u zelf iets plaatsen dan kunt u voor het kleine werk een grondboor huren en voor het grote werk een grondboormachine.

Ook voor de huurmasten heeft de Algemene Vlaggenhandel Nederland een plaatsingsservice.

Huur vlaggenmasten uit voorraad leverbaar


Alle huurartikelen van de Algemene Vlaggenhandel Nederland zijn direct uit voorraad leverbaar. Voor elk tijdelijk evenement hebben wij masten en of vlaggen.
Wij hebben een grote voorraad huurartikelen, en direct uit voorraad leverbaar. 
 
Wilt u de masten zelf plaatsen dan hebben wij de hand grondboor in de verhuur, en voor het grotere werk de motorgrondboor.

Ook hebben wij halstandaards, kleine mastjes, en auto standaards in de verhuur.

 

VOLLEDIGE TEKST

Aanvraag verhuur vlaggen & vlaggenmasten

Vraag nu een prijsopgaaf voor het laten bedrukken van reclame vlaggenWij staan voor u klaar
Kunt u het niet direct vinden? Heeft uw vragen? Neem dan contact met ons service team op! U kunt ons uiteraard ook mailen: webshop@vlaggenhandel.nl, of gebruik maken van het contact formulier.
( 8.6/10 )
Zeer scherp geprijsd
Uit voorraad leverbaar
Professionele montage mogelijk
Maatwerk mogelijk
Ook gebruikte masten