Fairybell 0800cm, 1500LED multi colour

 
previous page Artikel 9 van 15 next page
Tijdelijke aanbieding [NIEUWTAG]
Dit product wordt alleen verzonden, en kan niet worden opgehaald.
Wij staan voor u klaar
Kunt u het niet direct vinden? Heeft uw vragen? Neem dan contact met ons service team op! U kunt ons uiteraard ook mailen: webshop@vlaggenhandel.nl, of gebruik maken van het contact formulier.
company review ( 8.6/10 )
Zeer scherp geprijsd
Uit voorraad leverbaar
Professionele montage mogelijk
Maatwerk mogelijk
Ook gebruikte masten
Omschrijving

Betoverende kerstverlichting in jouw tuin met een Fairybell® van 8 meter

Kerst, dit is toch wel de mooiste tijd van het jaar. Met een kerstboom in de woonkamer kom je meteen in de feeststemming. Maar waarom zou je alleen de binnenkant van je huis versieren? Ook je tuin mag natuurlijk niet ontbreken. Want eerlijk is eerlijk, hoe leuk is het als je buiten een verlichte kerstboom ziet staan zodra je naar buiten kijkt? Maak van jouw tuin dus een echte blikvanger tijdens de feestdagen met een vlaggenmast kerstboom van 8 meter.

Deze 8 meter hoge vlaggenmast kerstboom is uitgerust met 1500 energiezuinige LED-lampjes. De boom is speciaal ontworpen voor in je vlaggenmast en vormt met de lampjes een prachtige 3D kerstboom voor een magische kerstsfeer in jouw tuin. Ook is deze kerstboom makkelijk in je vlaggenmast te hijsen. Zo zorg je voor een sprankelende kerstsfeer, voor jezelf en voor de buurt. 

Verkrijgbaar in drie lichteffecten

Deze Fairybell® van 8 meter is te bestellen in drie prachtige lichteffecten. Warm wit, warm wit met twinkle en multi colour. Wil je een gezellige uitstraling creëeren in jouw voor- of achtertuin? Dan is een Fairybell® kerstboom van 8 meter met warm wit lichteffect precies wat je nodig hebt. Liever iets extra’s? Kies dan voor de boom voorzien van warm wit met twinkle effect. Hierbij knipperen 10% van de LED-lampjes op sfeervolle wijze voor het ultieme kerstgevoel. Maar wil je echt de show stelen in de straat? Dan is deze multi colour kerstboom perfect.  Een beetje magie, voor jezelf en voor een ander.

De voordelen op een rijtje

✔ 8 meter uitvoering voor een groot effect.
✔ 1500 energiezuinige LED-lampjes verkrijgbaar in meerdere lichtuitvoeringen.
✔ Simpel en snel op te zetten zonder gereedschap.
✔ Weerbestendige 31 Volt transformator die tegen elk weertype bestand is.
✔ Inclusief haringen om de boom veilig vast te zetten.
✔ 3 jaar garantie op je Fairybell® kerstboom. Dat betekent zorgeloos kerst vieren.

 

Wat vind je in het pakket?

De kerstboom vlaggenmast van 8 meter wordt geleverd als een totaalpakket.  Zo heb je alles in huis om de boom makkelijk en snel op te zetten. In het pakket vind je de volgende benodigdheden:

  • Fairybell kerstlampjes
  • Aansluitkabel
  • Haringen
  • Transformator
  • Handleiding

Let op: dit product is voor een bestaande vlaggenmast en er wordt dus geen losse mast meegeleverd.

[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief


sluiten
Hier komt het formulier