Fairybell 1000CM, 2000LED warm wit

 
previous page Artikel 12 van 15 next page
Tijdelijke aanbieding [NIEUWTAG]
Dit product wordt alleen verzonden, en kan niet worden opgehaald.
Wij staan voor u klaar
Kunt u het niet direct vinden? Heeft uw vragen? Neem dan contact met ons service team op! U kunt ons uiteraard ook mailen: webshop@vlaggenhandel.nl, of gebruik maken van het contact formulier.
company review ( 8.6/10 )
Zeer scherp geprijsd
Uit voorraad leverbaar
Professionele montage mogelijk
Maatwerk mogelijk
Ook gebruikte masten
Omschrijving

Kom direct in de kerststemming met een Fairybell® kerstboom van 10 meter

Let’s light up your world! Breng jouw tuin moeiteloos in kerstsferen met een vlaggenmast kerstboom van 10 meter. Hét kroonjuweel van onze collectie. Want hoe leuk is het om iedere keer als je ‘s avonds naar buiten kijkt je tuin sprookjesachtig verlicht te zien? Zo geniet van je van een beetje extra magie in de donkere kerstperiode en maak je van jouw tuin een echte attractie! 

Deze indrukwekkende kerstboom voor in je vlaggenmast is 10 meter hoog en voorzien van 2000 energiezuinige LED-lampjes. Door de innovatieve plaatsing van de lampjes en het prachtige warm witte lichteffect ontstaat er hierdoor een sfeervolle kerstboom rondom je vlaggenmast. In de meegeleverde handleiding staat stapsgewijs uitgelegd hoe je jouw Fairybell® kerstboom in de vlaggenmast hijst. Zo geniet jij in no-time van een sfeervol verlichte tuin. 

Hoe hoger het aantal LED-lampjes, hoe hoger de lichtopbrengst. Met 2.000 lampjes is dit de 10 meter uitvoering met het minste aantal lampjes. Deze 10 meter vlaggenmast kerstboom is ook beschikbaar met 4000 of 8000 lichtjes.

De voordelen op een rijtje

✔ 10 meter uitvoering voor een groot effect en verkrijgbaar in meerdere lichtuitvoeringen.
✔ 2000 energiezuinige LED-lampjes met warm wit lichteffect.
✔ Simpel en snel op te zetten zonder gereedschap.
✔ Weerbestendige 31 Volt transformator die tegen elk weertype bestand is.
✔ Inclusief haringen om de boom veilig vast te zetten.
✔ 3 jaar garantie op je Fairybell® kerstboom. Dat betekent zorgeloos kerst vieren.

Wat vind je in het pakket?

De vlaggenmast kerstboom van 10 meter wordt geleverd als een totaalpakket om te installeren in een bestaande vlaggenmast. Wel zo handig, want zo heb je alles in huis om de kerstboom makkelijk en snel in jouw vlaggenmast te hijsen. In het pakket vind je de volgende benodigdheden:

  • Fairybell kerstlampjes
  • Aansluitkabel
  • Haringen
  • Transformator
  • Handleiding

Let op: dit product is voor een bestaande vlaggenmast en er wordt dus geen losse mast meegeleverd.

[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief


sluiten
Hier komt het formulier