Gewicht worst, grijs

 
previous page Artikel 4 van 5 next page
Tijdelijke aanbieding [NIEUWTAG]
Wij staan voor u klaar
Kunt u het niet direct vinden? Heeft uw vragen? Neem dan contact met ons service team op! U kunt ons uiteraard ook mailen: webshop@vlaggenhandel.nl, of gebruik maken van het contact formulier.
company review ( 8.5/10 )
Zeer scherp geprijsd
Uit voorraad leverbaar
Professionele montage mogelijk
Maatwerk mogelijk
Ook gebruikte masten
Omschrijving

Ben jij op zoek naar een vlaggenmast gewicht? Dan is deze worst gewicht in het grijs iets voor jouw! Dit gewicht is een standaard gewicht. En is ook subtiel, waardoor je iets meer rust creert bij de mast.

Wil jij toch een andere gewicht, kijk dan op onze pagina gewichten!

Bij de Algemene Vlaggenhandel Nederland koop je hoge kwaliteit vlaggen tegen een kleine en scherpe prijs. En vaak hebben wij ook de laagste prijzen van heel Nederland. De meeste vlaggen leveren wij direct uit eigen voorraad, je hebt het hierdoor dus snel in huis.

[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief

24-05-2023
Vraag geplaatst door: Jack Verkamman
Kunt u mij s.v.p. aangeven wat het gewicht is van dit 'worstgewicht'? ( ik zoek iets rond de 1,3 kg ) Alvast dank voor uw reactie.
Reactie van [shopname] :Bedankt voor uw vraag. Als u een gewicht zoekt wat in de buurt komt van 1,3 kg. Dan kunt u het beste een Aloca gewicht nemen. Die is namelijk 1,29 volgens mijn weegschaal. Daarna komt ons AVN gewicht en dan de worst gewichten. Hopelijk heb ik uw vraag zo voldoende beantwoord. Voor vragen hoor ik dit graag! Groetjes Doris

sluiten
Hier komt het formulier