Vlaggenstok cilindrisch wit

 
previous page Artikel 1 van 3 next page
Tijdelijke aanbieding [NIEUWTAG]
Wij staan voor u klaar
Kunt u het niet direct vinden? Heeft uw vragen? Neem dan contact met ons service team op! U kunt ons uiteraard ook mailen: webshop@vlaggenhandel.nl, of gebruik maken van het contact formulier.
company review ( 8.6/10 )
Zeer scherp geprijsd
Uit voorraad leverbaar
Professionele montage mogelijk
Maatwerk mogelijk
Ook gebruikte masten
Omschrijving

Stel uw witte vlaggenstok zelf samen, met alle accecoires die u nodig heeft.

[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief

18-02-2024
Vraag geplaatst door: Ron Evers
Ik wil eigenlijk een vlaggenstokhouder om aan huis te bevestigen met een bijhorende vlaggenmast om vlaggen van van 100 cm * 150 cm in te zetten. Ik heb ook een vlag met ringen die op 115 cm zitten, kan die er dan ook aan? Is de vlaggenmast zo handzaam dat die eventueel ook een keer mee kan naar een voetbalwedstrijd?
Reactie van [shopname] :Voor een vlaggenstok van 2 meter is de vlag van 100x150 cm het mooiste formaat. Bovenaan de knop zit een haakje waaraan je het bovenste oogje kan vastmaken. Aan de onderkant kan je het vastmaken met een tie wrap en/of touw. Maar als er onderaan een koord zit, kunt u dit eromheen slaan en dan een knopje leggen. Of je kan ook onze halfstok systeem nemen. Hiermee kunt de vlag ook netjes an de mast vastmaken zonder een tie wrap of touw te moeten gebruiken. Hopelijk heb ik uw vraag zo voldoende beantwoord!

sluiten
Hier komt het formulier