vlag Congo-Kinshasa

 
previous page Artikel 46 van 253 next page
Tijdelijke aanbieding [NIEUWTAG]
Wij staan voor u klaar
Kunt u het niet direct vinden? Heeft uw vragen? Neem dan contact met ons service team op! U kunt ons uiteraard ook mailen: webshop@vlaggenhandel.nl, of gebruik maken van het contact formulier.
company review ( 8.3/10 )
Zeer scherp geprijsd
Uit voorraad leverbaar
Professionele montage mogelijk
Maatwerk mogelijk
Ook gebruikte masten
Omschrijving

Congolese Kinshasa vlag kopen? Bestel de vlag Congo-Kinshasa snel en voordelig!

U kunt bij de Vlaggenhandel de officiële Congolese Kinshasa vlag in diverse formaten bestellen, scherp geprijsd en snel geleverd. Naast de Congolese Kinshasa vlag kunt u bij ons alle internationale vlaggen bestellen die gevoerd worden in Afrika.

Deze vlag Congo-Kinshasa is bedrukt op dikke top kwaliteit van 165 gram polyester vlaggendoek, en is wind doorlatend. Hierdoor is de Congolese Kinshasa vlag geschikt voor zowel binnen- als buiten gebruik. De levensduur van de vlag wordt bepaald door weersomstandigheden zoals wind en UV-licht. De Congolese Kinshasa is wasbaar op 40 graden. Het vlaggendoek zelf is niet brandwerend.

[descextra]
Wanneer vlaggen wij
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief


sluiten
Hier komt het formulier