vlag Oekraine

 
previous page Artikel 172 van 258 next page
Tijdelijke aanbieding [NIEUWTAG]
Wij staan voor u klaar
Kunt u het niet direct vinden? Heeft uw vragen? Neem dan contact met ons service team op! U kunt ons uiteraard ook mailen: webshop@vlaggenhandel.nl, of gebruik maken van het contact formulier.
company review ( 8.6/10 )
Zeer scherp geprijsd
Uit voorraad leverbaar
Professionele montage mogelijk
Maatwerk mogelijk
Ook gebruikte masten
Omschrijving

Oekraiense vlag kopen? Bestel de vlag Oekraine snel en voordelig!

U kunt bij de Vlaggenhandel de officiële Oekraiense vlag in diverse formaten bestellen, scherp geprijsd en snel geleverd. Naast de Oekraiense vlag kunt u bij ons alle internationale vlaggen bestellen die gevoerd worden in Europa.

Deze vlag Oekraine is bedrukt op dikke top kwaliteit van 165 gram polyester vlaggendoek, en is wind doorlatend. Hierdoor is de Oekraiense vlag geschikt voor zowel binnen- als buiten gebruik. De levensduur van de vlag wordt bepaald door weersomstandigheden zoals wind en UV-licht. De Oekraiense is wasbaar op 40 graden. Het vlaggendoek zelf is niet brandwerend.

[descextra]
Wanneer vlaggen wij
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief

09-02-2024
Vraag geplaatst door: Herman Nugteren
wil een Oekraïense vlag bestellen die geschikt is voor een staande vlaggenmast van ca 6 meter hoog.
Reactie van [shopname] :Bedankt voor uw vraag. Voor een mast van circa 6 meter. Dan is het formaat 150x225 cm het mooiste. Deze vlag is ook afgewerkt met clips, zodat het makkelijk te bevestigen is aan het kort van der mast. Heeft u verder nog vragen dan hoor ik het graag! Groetjes Doris

sluiten
Hier komt het formulier