Grondbevestiging Stalenframe

 
previous page Artikel 6 van 6 next page
Tijdelijke aanbieding [NIEUWTAG]
Wij staan voor u klaar
Kunt u het niet direct vinden? Heeft uw vragen? Neem dan contact met ons service team op! U kunt ons uiteraard ook mailen: webshop@vlaggenhandel.nl, of gebruik maken van het contact formulier.
company review ( 8.6/10 )
Zeer scherp geprijsd
Uit voorraad leverbaar
Professionele montage mogelijk
Maatwerk mogelijk
Ook gebruikte masten
Omschrijving

Deze stalenframe is een eigen ontwerp van de Algemene Vlaggenhandel Nederland en dus op de wensen van diverse klanten ontworpen. Deze stalenframeis is dus gemaakt van staal en is ook gegalvaniseerd. Hij is geschikt voor een vlaggenmast van een diameter van 60 mm. En wij raden een maximale vlaggenmast lengte van 7 meter aan. Het frame werk is 100x100 cm. Er kunnen 4 tegels van het formaat 40x60 cm erin. Let op: mast en tegels niet ingebrepen!

 

Tevens is deze frame ook bij ons te huur. Samen met evt masten en vlaggen. Meer vragen hierover? Neem dan direct contact op met een van onze collega's.

[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief


sluiten
Hier komt het formulier