Grondbevestiging Overschuifkoker

 
previous page Artikel 5 van 6 next page
Tijdelijke aanbieding [NIEUWTAG]
Wij staan voor u klaar
Kunt u het niet direct vinden? Heeft uw vragen? Neem dan contact met ons service team op! U kunt ons uiteraard ook mailen: webshop@vlaggenhandel.nl, of gebruik maken van het contact formulier.
company review ( 8.6/10 )
Zeer scherp geprijsd
Uit voorraad leverbaar
Professionele montage mogelijk
Maatwerk mogelijk
Ook gebruikte masten
Omschrijving

Grondbevestiging Overschuifkoker

Vlaggenmast bevestiging via een overschuif koker wordt gebruik gemaakt van een koker die iets meer dan de helft in de grond steekt. En de andere gedeelte boven de grond. Dit is van aluminium gemaakt. De vlaggenmast moet je na het installeren van de overhuifkoker in de grond tillen, en de mast over het bovenstaande gedeelte heen laten schuiven. Je maakt nu geen verlies van de mastlengte zoals bij een grondkoker.

Met ons AVN merk heeft u top-kwaliteit tegen de scherpste prijs.

Extra informatie

Vlaggenmast grondkoker bevestiging

Vlaggenmast bevestiging via de grondkoker houdt in dat de koker helemaal in de grond zit. De koker steekt niet boven de grond uit, want je bevestigd hem net iets onder de stenen of op dezelfde hoogte. De vlaggenmast moet je na het installeren van de koker hierin schuiven. Let wel op dat hierdoor er 80 centimeter tot 100 centimeter van de vlaggenmast verdwijnt, omdat het in de grond terecht komt. Daarom raden wij altijd aan om de mast iets langer aan te schaffen, als u gebruik de grondkoker als grondbevestiging wilt.

Met ons AVN merk heeft u top-kwaliteit tegen de scherpste prijs.

Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief

03-06-2022
Vraag geplaatst door: Rob de Jongh
Hoi, ik heb een XL parasol met een binnen diameter van 71mm. Kan ik dit product hiervoor gebruiken? Wat is de lengte van de buis en de dikte van het materiaal ? Buiten diameter is 70 mm als ik het goed begrijp ?
Reactie van [shopname] :Beste, bedankt voor uw vraag. Ik heb eventjes gekeken en wij hebben nog wel iets liggen. Dit is een overschuifkoker voor een vlaggenmast van 76 mm. De buiten diameter van de overhuifkoker is 68 mm, de wanddikte is 3 mm en hij is totaal 1,20 meter lang. Het materiaal is aluminium. Ik heb er hiervan nog maar een paar liggen, dus stel u wilt hem zou ik wel wat sneller zijn. Voor vragen hoor ik het graag! Doris

sluiten
Hier komt het formulier