Vlag Vaticaanstad

 
previous page Artikel 240 van 258 next page
Tijdelijke aanbieding [NIEUWTAG]
Dit product wordt alleen verzonden, en kan niet worden opgehaald.
Wij staan voor u klaar
Kunt u het niet direct vinden? Heeft uw vragen? Neem dan contact met ons service team op! U kunt ons uiteraard ook mailen: webshop@vlaggenhandel.nl, of gebruik maken van het contact formulier.
company review ( 8.5/10 )
Zeer scherp geprijsd
Uit voorraad leverbaar
Professionele montage mogelijk
Maatwerk mogelijk
Ook gebruikte masten
Omschrijving

Vaticaanstadse vlag kopen? Bestel de vlag Vatiaanstad snel en voordelig!

U kunt bij de Vlaggenhandel de officiële Vaticaanstad vlag in diverse formaten bestellen, scherp geprijsd en snel geleverd. Naast de Vaticaanstadse vlag kunt u bij ons alle internationale vlaggen bestellen die gevoerd worden in Europa.

Deze vlag Italie is bedrukt op dikke top kwaliteit van 115 gram polyester vlaggendoek, en is wind doorlatend. Hierdoor is de Vaticaanstadse vlag geschikt voor zowel binnen- als buiten gebruik. De levensduur van de vlag wordt bepaald door weersomstandigheden zoals wind en UV-licht. De Vaticaanstadse is wasbaar op 40 graden. Het vlaggendoek zelf is niet brandwerend.

De vlaggen hebben een standaard formaat van 70x100 cm, 100x150 cm, 150x225 cm of 200x300 cm. Ook zijn de vlaggen in kleinere/grotere formaten en banieren beschikbaar. Mocht je een niet standaard formaat vlag willen (dus een vlag groter/kleiner dan het standaard formaat vlag) en deze staat niet op de webshop. Of wil je een puntvlag of juist een banier en dit staat niet op de webshop. Neem dan contact met ons op, en wij gaan zorgen voor het gewenste formaat en variant!

 

[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief


sluiten
Hier komt het formulier