Tafelstandaard voor 02 mastjes

 
previous page Artikel 2 van 6 next page
Tijdelijke aanbieding [NIEUWTAG]
Wij staan voor u klaar
Kunt u het niet direct vinden? Heeft uw vragen? Neem dan contact met ons service team op! U kunt ons uiteraard ook mailen: webshop@vlaggenhandel.nl, of gebruik maken van het contact formulier.
company review ( 8.6/10 )
Zeer scherp geprijsd
Uit voorraad leverbaar
Professionele montage mogelijk
Maatwerk mogelijk
Ook gebruikte masten
Omschrijving

Ben jij opzoek naar een één tafelstandaard voor 2 mastjes? Dan ben je op deze pagina op de juiste plek. Wist je dat wij ook een groot assortiment hebben in tafelvlaggen? Dat is zeker even het kijken waard!

Staat jouw gewenste tafelvlag of tafelstandaard er niet bij? Neem dan contact op met ons en wij gaan kijken welke mogenlijkheden er zijn!

Wist jij dat we ook één standaard hebben voor 3, 6, 10 of 16 mastjes. Door meerdere mastjes te gebruiken op één standaard, wordt er meer ruimte gecreerd. Het staat ook mooi in verhouding en het is ook gemakelijk mee te nemen doordat alles op één standaard staat ipv op diverse standaarden. En wij van de Algemene Vlaggenhandel Nederland vinden dit ook mooier!

En wij hebben ook een tafelstaard voor 1 mastje. Door deze te gebruiken zet je de vlag in het middenpunt en is over gemakkelijk neer te zetten. En voor 1 tafelvlag is dit de mooiste optie. Stel je wilt 2 apparte standaards is dit natuurlijk ook mogelijk.

Let op; tafelvlag & standaard zijn apart verkrijgbaar tenzij anders is aangeven.

[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief


sluiten
Hier komt het formulier