Banier Arnhem Pegasus

 
previous page Artikel 15 van 21 next page
Tijdelijke aanbieding [NIEUWTAG]
Wij staan voor u klaar
Kunt u het niet direct vinden? Heeft uw vragen? Neem dan contact met ons service team op! U kunt ons uiteraard ook mailen: webshop@vlaggenhandel.nl, of gebruik maken van het contact formulier.
company review ( 8.6/10 )
Zeer scherp geprijsd
Uit voorraad leverbaar
Professionele montage mogelijk
Maatwerk mogelijk
Ook gebruikte masten
Omschrijving

Airborne banier Pegasus kopen? Bestel snel en voordelig, uit voorraad leverbaar!

Airborne banier Pegasus is van premium kwaliteit, gedrukt op maar liefst 160 gram vlaggendoek (polyester) en is water bestendig. U kunt de vlag zelfs in de wasmachine wassen op 40 graden. Deze extra dikke kwaliteit voelt en ziet u direct in de uitstraling. De vlag is niet brandwerend. Airborne banier Pegasus is geschikt voor vlaggenmast 6 - 7 meter.

Airborne banier Pegasus is geschikt voor gebruik zowel voor binnen als buiten gebruik. Uiteraard zijn bij gebruik in de buitenomgeving de weersomstandigheden als wind en UV-licht van invloed op de totale levensduur van de vlag.

Op de Airborneherdenkings vlaggen is het gevleugelde paard Pegasus afgebeeld, welke het logo is van de Britse 1st Airborne Division luchtlandingstroepen die tijdens Operatie Market Garden in Arnhem en omgeving gedropt werden.Pegasus of Pegasos stamt uit de griekse mythologie.

Collectorsitem

Airborne banier Pegasus is in een gelimiteerde uitgave geproduceerd, en kan daarmee echt gezien worden als een collectors item. De Airborne vlaggen die wij aanbieden, zijn van identieke kwaliteit die u geplaatst ziet worden door gemeentes bij Airborne herdenkingen en langs de weg, en zo kunnen wij u ook diverse lokale vlaggen bieden als Airborne Ede, Airborne Renkum, Airborne Overbetuwe.

Advies vlaggenmast en formaat vlaggen:

Bent u op zoek naar het juiste formaat vlag voor uw bestaande vlaggenmast?  Houd onderstaande tabel aan, en u koopt altijd het juiste formaat vlag voor uw vlaggenmast.

Formaat vlaggen en lengte vlaggenmast

70X100

vlaggenmast < 2 meter

100x150

vlaggenmast 2-4 meter

150x225

vlaggenmast 5-7 meter

200x300

vlaggenmast 7-9 meter

[descextra]
Over Airborne

De meeste Airborne herdenkingen vinden jaarlijks plaats in de 3e week van September.
Met de meest in beeld springende para-droppings op de Ginkelse Heide te Ede

Airborne, de slag om Arnhem

Operatie Market Garden, die plaatsvond in 1944, was het grootste luchtlandingsoffensief van Nederland. Het militaire offensief had als doel om zo snel mogelijk een einde te maken aan de Tweede Wereldoorlog en Nederland te bevrijden. Het lukte de geallieerden om een deel van Nederland te bevrijden, maar bij de Slag om Arnhem kon de operatie helaas niet tot een goed einde worden gebracht.

Ieder jaar herdenken  we in de derde week van september de gesneuvelden tijdens de Airborne, en staan stil bij de in 1944 verloren Slag om Arnhem. De Airborne herdenkingen vinden voornamelijk plaats in de zogenaamde Airborne-regio, en omvat omliggende streken streken van Arnhem, Doorwerth, Driel, Ede, Heelsum, Heveadorp, Oosterbeek, Renkum en Wolfheze.

De Rijnbrug bij Arnhem was één van de bruggen die ingenomen moest worden tijdens Operatie Market Garden. De brug lag diep in bezet gebied. Tienduizend Britse en Poolse luchtlandingstroepen moesten de brug bezet gaan houden totdat het grondleger zou arriveren. Op 17 september 1944 stegen de eerste vliegtuigen met luchtlandingstroepen op. In het gebied ten westen van Arnhem landden ze. In het zuiden van Nederland slaagden geallieerden na dagenlange heftige gevechten erin de bruggen daar te veroveren. Nu moest die van Arnhem nog ingenomen worden.

Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief


sluiten
Hier komt het formulier