Vlag provincie Friesland

 
previous page Artikel 3 van 12 next page
Tijdelijke aanbieding [NIEUWTAG]
Wij staan voor u klaar
Kunt u het niet direct vinden? Heeft uw vragen? Neem dan contact met ons service team op! U kunt ons uiteraard ook mailen: webshop@vlaggenhandel.nl, of gebruik maken van het contact formulier.
company review ( 8.5/10 )
Zeer scherp geprijsd
Uit voorraad leverbaar
Professionele montage mogelijk
Maatwerk mogelijk
Ook gebruikte masten
Omschrijving

Bent u ook zo trots op Friesland? Elk provincie in Nederland heeft zijn eigen officiële provinciale vlag. Zo dus ook Friesland, deze is ook bij ons te koop. Deze mooie Friese vlag mag altijd gehangen worden.

Verder is er voor deze Friese vlag, geen vlaggen protocol. Naast een mooie Friese vlag, kunt u deze ook krijgen in een wimpel. De wimpel heeft een standaardmaat van 3 meter lang maar ook deze wimpel is bij ons te koop! Deze mooie provincie vlag is ook verkrijgbaar in een banier. Een banier vlag is geschikt voor een baniervlaggenmast. Naast de provincie vlaggen hebben wij ook nog de Airborne vlaggen, Nederlandse vlaggen, streekvlaggen, internationale vlaggen, wimpels en nog veel meer.

Kan je jouw gewenste vlag niet vinden? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder. Kwaliteit vlaggen kopen tegen de laagste prijs. Bij de Algemene Vlaggenhandel Nederland koopt u hoge kwaliteit vlaggen tegen de scherpste prijs. Vaak zelfs de laagste prijzen van Nederland. De meeste vlaggen leveren wij direct uit eigen voorraad, je hebt dus de bestelling snel in huis!

[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief

30-05-2024
Vraag geplaatst door: Jos Koggel
Geachte lezer, Ik ben een commissielid evenementen van Manege. We hebben op 22 juni as. een groten nationale veekeuring en show wat georganiseerd wordt door het Platform Roodbont Show. Nu is de vraag vanuit het Platform aan onze commissie wat de kosten zijn van de 12 provinciale vlaggen met de afmeting van 150 x 225 cm en die we in de nok aan de stalen dwarsspanten van onze manege willen ophangen. Graag ontvang ik van u een totaal kostenplaatje. Zie uw reactie met belangstelling tegemoet.
Reactie van [shopname] :Hi, bedankt voor uw bericht. Het is zeker mogelijk om vlaggen bij ons te huren. Alleen daarbij mogen ze niet kapot. Bij de vlag zit altijd aan de linkerzijde met clips/oogjes. Dus dan kunt u het evt verticaal vastmaken. Anders zouden we samen even naar een oplossing moeten kijken. Zou u evt hierop willen en kunnen reageren en dat u dan gelijk in de mail vertelt of u ze horizontaal of verticaal wilt bevestigen. `Zie u mail tegemoet & een fijne avond gewenst! Groetjes Doris

sluiten
Hier komt het formulier