Vlag Vierdaagse Nijmegen, 4daagse

 
previous page Artikel 1 van 3 next page
Tijdelijke aanbieding [NIEUWTAG]
Wij staan voor u klaar
Kunt u het niet direct vinden? Heeft uw vragen? Neem dan contact met ons service team op! U kunt ons uiteraard ook mailen: webshop@vlaggenhandel.nl, of gebruik maken van het contact formulier.
company review ( 8.6/10 )
Zeer scherp geprijsd
Uit voorraad leverbaar
Professionele montage mogelijk
Maatwerk mogelijk
Ook gebruikte masten
Omschrijving

Wilt u ook de vlag van Vierdaagse Nijmegen hebben? Deze mooie Nijmeegse Vierdaagse vlag mag altijd gehangen worden. Verder is er voor deze Nijmeegse Vierdaagse vlag, geen vlaggenprotocol. Deze mooie vlag is geschikt voorRegio Nijmegen. De vlaggen hebben een maat van 70x100 cm, 100x150 cm, 150x225 cm of 200x300 cm. Ook zijn de vlaggen verkrijgbaar in een banier, hiervoor zou u ons een mailtje moeten sturen. En dan zorgen we ervoor dat u daadwerkelijk ook deze banier krijgt. Naast de diverse vlaggen hebben wij ook nog de Airborne vlaggen, Nederlandse vlaggen, streekvlaggen, internationale vlaggen, wimpels en nog veel meer. Kan je jouw gewenste vlag niet vinden? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder. Kwaliteit vlaggen kopen tegen de laagste prijs. Bij de Algemene Vlaggenhandel Nederland koopt u hoge kwaliteit vlaggen tegen de scherpste prijs. Vaak zelfs de laagste prijzen van Nederland. De meeste vlaggen leveren wij direct uit eigen voorraad, je hebt dus de bestelling snel in huis!

[descextra]
Cross reference:
Reviews
Heeft u vragen over of ervaring met dit product? En wilt u dat met anderen delen? Plaats dan hier uw review. Voor alle niet-productgerichte vragen of reacties verwijzen wij u graag naar onze FAQ of naar de klantenservice.
Send a friend
Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image

Vraag over dit product?
Heeft u een vraag over dit product, of kunt u niet het product vinden waar u naar op zoek bent? Stel hier uw vraag. Dhr. Mevr.
Ja, ik wil graag ook mijn email adres ook opgeven voor de nieuwsbrief

24-07-2023
Vraag geplaatst door: Geert Schulkes
Kunt u mij aangeven of de vierdaagse vlag van 200 bij 300 cm lussen of haken heeft voor het ophangen? Alvast dank,
Reactie van [shopname] :Hi, bedankt voor uw vraag. Alle vlaggen vanaf 150x225 cm hebben bij ons haakjes. Als u een lusje en koord als bevestiging wilt hebben bij een vlag van 200x300 cm, dan kunt u dit aangeven bij de opmerkingen bij het bestellen. Maar dan kan de vlag alleen verzonden worden en niet opgehaald worden. Hopelijk heb ik uw vraag, hiermee voldoende beantwoord. Voor verdere vragen hoor ik dit graag!
19-07-2023
Vraag geplaatst door: Leonie Smits-Grootswagers
Hallo, Ik ben op zoek naar een vierdaagse vlag met mooie diepe kleuren. Onze VvE heeft al een vierdaagse vlag, maar deze is vaal van kleur. Als ik naar de foto kijk op uw website zie ik een vlag met mooie diepe kleuren, is dit zo, dan wil ik hem graag bestellen. Ik zie uit naar uw reactie.
Reactie van [shopname] :Bedankt voor uw vraag. En wat leuk dat jullie samen als VvE een vierdaagse vlag willen gaan aanschaffen. Bij ons zijn de 4daagse vlaggen erg helder van kleur. Dus dat komt dan helemaal goed. Voor verdere vragen hoor ik dit graag van u!
30-04-2023
Vraag geplaatst door: B. Woerdman
staat jullie logo op de vlag gedrukt of alleen op dr foto op de website?
Reactie van [shopname] :Dank voor uw vraag. Ons logo staat alleen op alle afbeeldingen op onze webshop. Op de daadwerkelijke vlag staat dus niet ons logo. Dus als u de vlag besteld is dat dus zonder ons logo erbij. Hopelijk is uw vraag zo voldoende beantwoord. Groetjes Doris

sluiten
Hier komt het formulier